Summering 2008

Februari: Flyttar från huset till lägenheten i Viksjö

Mars: Emil föds

April: Min kära make fyllde 30 år

September: Mamma fyllde 50 år vilket vi alla firade med en härlig utlandsresa till Mallorca

Oktober: Får veta att Viggo och Emil ska bli storebrorsor i början av juni

Undrar om nästa år kommer att vara lika händelserikt???

Ikväll, sista dagen år 2008 ska vi fira i Vällingby med alla nära och kära!

Ett riktigt Gott nytt År önskar jag er alla

Oh happy days....

Aldrig förr har jag blivit så lycklig av att öppna ett brev från kommunen. Viggo har fått dispensen beviljad och får nu gå 30 timmar i veckan på förskolan under hela vårterminen!

Tjoho!!!!

Jul jul strålande jul....

Lördag 20 december va våra kära grannar över på lite julfika och barnen fick klä granen!



Den 22 december, 2 dagar innan julafton blev äntligen balkongrenoveringen klar och nu fick vi en väldigt stor och härlig balkong att kunna gå ut på!



På julafton var det så turligt att det snöade lite grann, ja väldigt lite men det snöade hursomhelst :-)  Ungarna fick massa julklappar och båda verkade väldigt nöjda!





Mot kvällningen körde Emil lite barhäng med Viggos Mer, mammas lilla cooling!



På juldagen firade vi hemma hos Dagges syster med hans närmaste släkt och där fick mammas stora kille Viggo vara julklappsutdelare, kolla in världens sötaste tomte!



God fortsättning alla nära och kära!


Tiden bara springer iväg...

Viggo går fortfarande och tror att han är sankta lucia, går omkring hela dagarna med händerna ihopknäppta och sjunger,  han har även sagt att han kan strunta i julklapparna bara tomten inte kommer på julafton, vilka tankar som kommer upp när dom börjar närma sig 3 år!

Emil den lilla solstrålen har för första gånger i sitt 9 månader långa liv varit på dåligt humör i hela 5 dagar...puhh...men inget ont som inte för något gott med sig. Lillfisen har börjat resa sig upp mot möbler nu, han är inte heller rädd för att ramla o slå ihjäl sig med tanke på att han slänger sig handlöst överallt från högre höjder ;-)

Själv har jag hunnit gå in i vecka 16 med den nya lilla krabaten i magen och läkaren vill redan heltidssjuksriva mig pga av alla besvär men jag fick honom att gå med på att bara försöka få igenom dispensen för viggo så att han får gå mer än 15 timmar i veckan på dagis, vi får se vad kommunen säger helt enkelt. I övrigt väntar det stora ultraljudet den 13 januari och jag längtar dit redan nu men jag vet att veckorna går snabbt så snart är det dags!

Under tiden glädjs jag åt att få veta att mina barns gudmor och en av mina äldsta vänner väntar små perfekta mirakel i början på maj! :-)

Äntligen är våra balkonger klara, stora som sjutton och rätt så snygga, det ska bli nice att få ut ett stort matbord där framåt våren :-)

Här hemma har jag haft hjälp av min mormor idag som kom hit och dammsög hela lägenheten och byggde pärlplattor med Viggo, jätteskönt att få ta det lite halvlugnt idag, tack så mycket mormor!

Nu har vi precis möblerat om lite i vardagsrummet så att vi kan sätta upp granen imorgon!


RSS 2.0