Veckan som gått

Den här veckan har vi verkligen haft fullt upp på dagarna jag och småttingarna.

Måndag: Emils 10 månaderskontroll, lång som attan va han (hela 76 cm) och en vikt på 10,7 kg. I övrigt såg allt bra ut bortsett från att dom påstod att kulorna inte hade trillat ner i påsen vilket vi vet att dom har men men...snart kommer en remiss till ks för att kolla upp det ordentligt! Efter att vi varit på BVC gick jag, Emil och Viggo upp till min pappa och Viggo va överlycklig att få leka med brandbilen som låter tut tut...

Tisdag: Idag va det besök till barnmorskan som gällde och alla mina värden såg superfina ut och jag hade gått upp 4 kg sen inskrivningen vilket också va helt i sin ordning. Även denna dag gick jag och grabbarna sen över till min pappa och kidsen fick leka av sig med lite andra leksaker än dom vi har hemma.

Onsdag: Idag hade vi svärmor här hela dagen så det va fullt ös med massa skoj och lek!

Torsdag: Åkte över till en bekant i närheten som va så snäll och lånade ut lite mammakläder till mig, fikade lite och hade tervligt och sen fick jag raskt skynda hem då en kompis mamma skulle komma och titta på vår älskade lilla hund....idag va det en mentalt jobbig dag kan man säga...nu väntar vi på svar från henne om hon kände att hon ville ta sig an vår lilla älskling.

Fredag (idag): En lugn dag utan något inplanerat är vad denna dag handlar om och så även den kommande helgen. Eftersom det har snöat hela morgonen så har jag lovat Viggo att jag ska ta med pulkan när jag hämtar honom på dagis!

En sockerbagare.....

Emil vill baka så vi plockade fram rätt outfit för jobbet...



Så va kakorna klara...



Mmmm...det här blir gott ska ni se!


Blocket

Dom här dagarna har vi insett att blocket är riktigt bra  när man behöver det!

I söndags fick vi äntligen tummen ur och la ut ena singelvagnen och en rutchkana på blocket under eftermiddagen. På cirka 2,5 timmar va grejjerna avhämtade här hemma och utan prutning så vi va riktigt nöjda.
Vår tvillingvagn hann vi inte lägga ut så det planerades att göras till den kommande helgen då barnfamiljerna är hemma och vid datorn istället. I ett vansinnes ryck 22.45 på måndagskvällen slängde vi ut tvillingvagnen ändå och vilket jävla tryck det blev, på tisdagförmiddagen va den såld och ingen prutning denna gång heller.

Nu har vi pengar till att finansiera ungarnas nya VRÅLÅK!

Tiden bara springer iväg!

Har suttit nu på kvällen och tittat på gamla bilder från 2006 och framåt, jag inser nu att barnen växer upp alldeles för snabbt...

Här är en bild på Viggo när han är 7 timmar gammal!



Här är en bild på Emil när han är 13 timmar gammal!



Mina älskade små gullungar!

Karate Kid

Vilken GLÄDJE!!!!

Idag har vi varit på ultraljud, vi fick se att allt såg ut som det skulle och även se att det va en liten karate kid som vi väntade! Han va helt galen i magen-saxade med ben och armar fram och tillbaka, gjorde volter och avslutade med att trycka upp rumpan mot oss vilket resulterade i att han visade sitt kön!

Alldeles riktigt vi väntar en till liten kille så det kommer bli många bandy- och fotbollsträningar om några år med 3 smågrabbar i familjen ;-)

Emil förstår ju inte att han ska bli storebror eftersom han bara är 10 månader men Viggo är jättenöjd med att få en till lillebror som han redan har döpt till "du käre lille snickerbo"....ha ha...han é så jävla go!!!

Nedan följer den första bilden på KARATE KID


Idag känns lite av allt en aningens bättre!

I förmiddags va det riktigt skönt ute, efter den sedvanliga påbyllsningen av kläder på kidsen traskade jag och alla grabbarna den fyrbenta inkluderad iväg till dagis och lämnade Viggo, passade efter det på att gå ut en liten längre runda då min höfter ännu inte hunnit ta livet av för dagen. Riktigt behagligt va det!

Vid 11-snåret kom svärmor över och underhöll Emil medan jag åkte iväg och inhandlade ett par byxor eftersom jag inte hade några som passade och det har varit lite väl kallt med att traska runt i strumbyxor och en tunika ;-)

När jag kom tillbaka hem så va lunchen serverad och dammsugningen i full gång så snart va hela lägenheten ren och städad, själv satt jag i en fåtölj med en kopp kaffe medan Emil jagade dammsugarna, jag visste väl att det inte bara är hundar som får fnatt på sånna apparater...hi hi

I skrivande stund är svärmor fortfarande kvar och badar just nu grabbarna och jag har precis satt in en kyckling i ugnen så snart är det matdags.

Nu ska jag se till att njuta av helgen innan måndagen kommer och jag inte får vila längre så smärtorna kommer tillbaka igen. Helgstaren blir en mysig heldag på leklandet!

Trevlig helg!



Trött...bara förbannat trött..

Varför ska man alltid göra massa uppoffringar för att saker och ting ska bli bättre när det i slutändan ändå bara blir sämre???

Jag pallar inte all skit som händer just nu!


RSS 2.0