tänker inte skriva en deprimerande rubrik....

...även om jag skulle vilja det. Är trött, sjuk och har dödsångest....vad kan va mer deprimerande!

Nu vill jag bara blir frisk någon gång och hitta ett fint hus till mig och min underbara familj där vi kan på börja vårt nya, friska och alldeles fantastiska liv...det är väl inte för mycket begärt eller???

Ska nog skicka ner maken och köpa en trisslott sen...man behöver ju tyvärr pengar för att kunna infria vissa drömmar!

Återkommer när jag börjar komma tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Kramar till er alla som behöver dom!

Pingu

Min kära make skulle till glassbilen sent (22.00) en onsdagskväll ute på landet, glassbilen kommer bara till oss varannan vecka där...
Viggo hade av någon anledning inte somnat så Dagge tog fram datorn...gick in på YouTube och sökte på Pingu så att Viggo skulle få titta lite medan jag skulle ge Anton käk...
Efter en liten stund sitter Viggo och skrattar framför datorn för att Pingu va så himla skoj...sedan säger han att jag ska sätta på det igen när avsnittet var slut...går fram till datorn och ser till min fasa att ungen har suttit och tittat på PINGU OCH TUTTUNGARNA....nästa pingu hette PINGU OCH PUNGKULANS FÖRBANNELSE...

Nu va det iofs så att det va inga porrfilmer som jag först trodde utan vanliga avsnitt fast dom textat avsnitten med diverse (tur att ungen inte kan läsa) HA HA HA

Så nu mina kära vänner vet ni vad ni kan roa er med på kvällarna, Pingu är inte bara för småbarn :-)

Lugnt och skönt i Tyresö...eller?!

I torsdags bytte jag och min kära vän Nathalie partners så jag och Anton hamnade i Tyresö med min underbart vackra gravida vän medan hennes make och son skulle göra alla mina grabbar sällskap fram till nästa dag.
Jag och Nattis tog det väldigt lugnt eftersom hon är gravid och jag ammar men Anton hade bestämt sig för att parta ;-)



Det blev rätt svettigt...



....däckat vid morsans tutte!



Testat ny kamera...VILL HA!!!

Förra helgen hade vi en heldag hos våra kära vänner här i området. Dom hade varit och shoppat en ny kamera, tror det är en systemkamera men det är skitsamma för jag vill ha just en sån kamera!!!
Började med att ta några vanliga bilder på mina 3 sötnosar för att sedan gå in på lite detaljbilder som defenitivt inte hade blivit bra med vår dåliga kamera.

ENJOY!










Blir så trött på mig själv....

Igår va jag på ett efterlängtat besök hos frissan....sådär med 1,5-2 års mellanrum så får jag ett ryck (eller identitetskris som min kära make säger) och får för mig att klippa av mig håret. Han förvarnar mig alltid med att säga...du vet att du blir galen redan efter första dagen för att du inte kan fixa håret så som frissan gör och sen får jag höra dessa klagomål i 2 år tills du kan sätta upp håret i tofs igen...ja ja är oftast det svar han får tillbaka av mig.
Så va det även igår så jag klippte av mig håret, imorse vaknade jag o såg ut som ett fågelbo i huvudet och tänkte sätta upp håret men det gick ju såklart inte så nu börjas det igen... ;-)

Namnens betydelse

Efter en dag med storstädning, Kajsa på besök och lek med ungarna satt jag nu och roade mig med att kolla vad alla våra namn betyder egentligen för vi väljer ju namn utefter det vi tycker är fint men det är inte många som kollar upp vad dom egentligen betyder eller väljer namn efter betydelse kanske man ska säga.
Hur som haver så är betydelsen av våra namn mycket passande måste jag säga ;-)

Susanna: Lilja (lika bedårande som en blomma....nu kom den där ödmjukheten fram igen ;-) )
Dag: Den som bringar ljus (det gör han verkligen, världens underbaraste make)
Viggo: Strid (jo tack, med den envisheten så kan det bli en hel del strider här hemma ;-))
Emil: Rival (viggos första lillebror, så visst blev det en liten rival till honom)
Anton: Den ovärderlige (det kan man verkligen säga att han är, med tanke på allt som hände i den graviditeten så är det faktsikt ett mirakel att han finns hos oss idag)


RSS 2.0