Tjockis möter tjockis ;-)

Förra veckan kom en av mina äldsta vänner över på besök, Helena! Vi har känt varandra sen småskolan och även om vi inte ses så ofta som vi faktiskt borde så är det alltid lika roligt att träffas och catcha upp allt som skett den senaste tiden.

De bästa vänner man kan ha är de som man inte pratar med varje dag men när man väl hörs eller ses så känns det som att man aldrig har varit ifrån varandra, Helena är en sån vän och jag vet att vi kommer förbli det så länge vi lever!

Helena väntar nu sitt första barn, en liten kille som beräknas anlända till denna värld någon gång i början av maj och jag är så glad för hennes skull! Till saken hör att denna gång får vi vara gravida samtidigt då min och Dagges tredje lilla pöjk kommer att anlända cirka 5 veckor efter hennes och ni kan ju bara tänka er vilket liv det kommer att vara med 4 smågrabbar när vi sen kommer att ses framöver ;-)

Vi tog en liten bild på oss när hon va här, ni ska nu ha i åtanke att Helena är en sminkad och vacker gravid förstagångsföderska och jag en sliten gravid flerbarnsförälder varpå min kära vän ser alldeles strålande ut i vanlig ordning och jag ser nyss uppstigen ut!



Fan va snygga vi är Neni *smack*

Mamma, titta på mig!

I vanlig ordning måste jag bara poängtera att tiden går så himla fort och barnen bara växer och växer!

Emil har utvecklats något enormt de sista veckorna. En dag för snart 2 veckor sedan stod han plötsligt på egna ben utan stöd och sedan dess har han tagit ett par steg, även de utan stöd, öite då och då. Idag slog han rekord och gick hela 5 steg själv innan han föll framstupa :-)



Jag kan dansa lite också...



...och så kan jag köra storebror i vagn ;-)



Det va allt för idag, på återseesnde!

Man kan ha kul på sjukhus!

I torsdags va jag på sjukan med Emil, som jag tidigare berättat så trodde läkaren på BVC att båda kulorna inte hade trillat ner i påsen, men som vi redan visste så va dom precis där dom skulle. Urologen sa för övrigt att han hade en praktfull pung....jag garvade ihjäl mig inombords och så fort jag kommit ut därifrån och in i hissen så brast jag ut i ett asgarv, jag har då aldrig hört orden praktfull och pung i samma mening!?!

Idag va jag inne på sjukan ytterligare en gång med Emil, denna gång på kirurgen för att dom skulle titta på hans fötter. Denna gång hade läkaren 4 läkarstudenter där och läkaren som visste att vi hade varit på urologen förra veckan frågade om han kunde få visa studenterna hur en pung och penis skall se ut i  Emils ålder....hans engelska eller ska jag säga svengelska va också helt underbar. Han börjar med att visa snoppen för studenterna och säger att förhuden är perfekt för en 10 månaders, kind of mushroomlike, kantarellisch, kantareller you know...ännu en gång fick jag försöka hålla mig för att inte brista ut i ett asgarv...

Summa summarum så har Emil en kantarellik förhud och en praktfull pung...ha ha ha!!!

Ännu en helg har passerat

Jaha då har ytterligare en helg gått utan att man knappt märkt av den!

Den här helgen har mest bestått av sjuka barn, städning, tvättning och lite annat smått och gott av det som man inte hinner under veckorna...

Igår hade jag ett par trevliga timmar på förmiddagen med mina barns gudmor som även hon är rund och go nuförtiden, hennes knodd är beräknad 5 veckor före Anton beräknas komma!
Vi åkte in till stan och betsällde ungarnas nya vrålåk och sen åt vi lunch på Foam, American pancaces med massa frukt och en latte...MUMS! Sen bar det av hemåt igen för att gulla med mina smågrabbar som va alldeles rödmosiga om kinderna efter en pulkatur med Dagge :-)

Kidsens nya vagn som skall hämtas ut i slutet av April!


RSS 2.0