Inte trodde jag att det skulle va så stor skillnad med 2 eller 3 barn ;-)

Herregud vad tiden flyger iväg, Anton är redan 11 dagar gammal och vissa rutiner börjar infinna sig så smått!
Anton är en jättesnäll liten kille och första tiden hemma har fungerat precis som innan bortsett från att man är mycket tröttare än tidigare. Städat och fint är det hemma (ok, dammsugningen släpar efter lite grann), lillfisen sover i stort sett hela nätterna och dagarna fördrivs självfallet med massa fikabesök av mina härliga vänner. För Emils skull hade jag iofs önskat något annat väder än detta eviga pissande så vi kunde va ute och leka i parken men förhoppningsvis går vi mot soligare tider snart :-)
När Anton bara va 6 dagar gammal började Dagge jobba igen (bara halvdagar dock), så jag och mina tre småttingar har fått klara oss själva på förmiddagarna (iofs med lite sällskap av mina darlings Åsa och Marina). Morgonrutinen är något svår att få in faktiskt då jag först måste stressa för att få iordning alla och när man väl tror att man är klar så ska stora grabben klä av sig för att gå och kissa, väl det avklarat så ska lillfisen kräkas ner sig och under tiden tar mellankisen av sig kläderna i ren protest och så är det bara att börja om...ni förstår vad jag menar ;-)

Livet är underbart och jag ÄLSKAR alla mina grabbar mer än allt annat på hela denna jord, vad skulle jag göra utan min underbara "lilla" familj!!!

Slänger in lite bilder också när jag ändå är i farten :-)

Stolta storebror Viggo kommer till BB och hälsar på



Viggo, Emil och Anton med sin far och sin farmor



En trött liten "butter" Anton



Stolt Viggo matar lillfisen



Anton i sin "rockbody" som han fått av tant Åsa



Allt för nu!

Kram på er alla

Välkommen Anton!

Uppdatering på bloggen har inte skett på evigheter och det lär väl inte bli så fasligt ofta nu heller på ett tag då man nu har blivit 3 barnsmamma och ska försöka sätta sig in i den rollen och skaffa sig nya rutiner.
Här kommer i alla fall en av de första bilderna på den nya stjärnan i familjen!


RSS 2.0